Léčebně ozdravný pobyt pro děti 2024

Mořská hvězda BULHARSKO

…máme se super, probudili jsme se do slunečného dne. A na snídani jsme přišli všichni v modrém.

Dopoledne jsme soutěžily u moře. Etapová hra se to jmenovalo, dostali jsme kartičku, do které se zapisovaly body. Sportování v písku bylo bezva. U jedné s disciplíny, jsme si sedli do písku úplně za sebe, zavázali nám šátkem oči a rozdali kelímky. První stál nabíral vodu z moře a nalil sedícímu do kelímku. Další ji musel za hlavou vlít do kelímku tomu, kdo seděl za ním… taková tichá pošta z vodou… sami jsme potom viděli, kolik vody jsme zvládli přelít. A hlavně, jak jsme cákali nebylo nám vůbec horko. Ostatní soutěže byly podobné, sbírali jsme opět se zavázanýma očima míčky v písku a družstvo nás navigovalo. A protože jsme byli od písku rádi jsme se koupali v moři než jsme museli pádit na oběd.

Odpoledne jsme se jen koupali, protože večer nás čekala náročná hra “ Banditi“. Po našem areálu byly rozvěšené obrázky banditů, ty jsme měli najít. Každý vypadal jinak. Na jednom stanovišti byly vyvěšené typy tváří, vlasů, očí, nosu, uší a rtů, které byly očíslované. Podle toho jsme je museli přiřadit a zapsat a tím jsme zjistili, kdo je hlavní bandita.

Každá naše hra se zapisuje do tabulky, která visí na recepci, kdo ze sportovních družstev vyhraje se dozvíme až na konci.

Tak pa, a díky mami, že jsi mi zabalila modré tričko, ráno se mi hodilo.

 

Není vybrán žádný galerie nebo galerie byla smazána

  • KOVOTOUR PLUS s.r.o.
  • Kovotour Plus - Nejlepší cestovní kancelář