Léčebně ozdravný pobyt pro děti 2024

Mořská hvězda BULHARSKO

Vážení rodiče,

 

blíží se odjezd Vašich dětí na ozdravný pobyt Mořská hvězda , III. turnus, odjezd dne 23.7.2021.

Znovu Vám zasíláme informace k odjezdu a s touto informací přikládáme také všechny pokyny, které jsme Vám již zasílali.

V předběžných informacích naleznete informace k odjezdu Vašich ratolestí. Přílohu s názvem „23.7. 2021 – Pokyny k odjezdu Mořská hvězda“  si prosím všichni vytiskněte a doklady připravte dle jednotlivých

bodů, které máte uvedeny v tomto dokumentu. Vše dejte do obálky a u autobusu předejte výchovnému pracovníkovi, který bude přebírat Vaše dítě.

Mějte prosím všechny dokumenty připraveny, předejdeme tak zbytečné časové prodlevě.

Dovolujeme si Vás také informovat o změnách, které nastaly do odjezdu Vašich dětí:

1. Dovolujeme sdělit, že z provozních a hygienických důvodů došlo ke změně výletu č. 3. Výlet do Zlatých písků byl nahrazen výletem do Nessebaru.

Jedná se o celodenní výlet, kde děti navštíví osmý největší aquapark v Evropě a poté pojedou do Starého Nessebaru, kde si prohlédnou starou část Nessebaru a mohou si nakoupit suvenýry a dárky. V ceně pobytu je autokarová přeprava, pitný režim, jídlo, vstup do aquaparku a pojištění přepravy.

2. V souvislosti s šířením delta mutace ve světě se od 9. července zpřísnily i pravidla pro vstup do České republiky, a to i pro země zařazené na seznam zemí s nízkým rizikem. Cestující z těchto zemí musí nově vyplňovat příjezdový formulář, a pokud nebudou čtrnáct dnů po dokončeném očkování, budou se muset prokázat také negativním RT-PCR testem. U zemí s nízkým a středním rizikem nákazy bude možné test před vstupem do ČR nahradit testem absolvovaným do pěti dnů po návratu do ČR. Příjezdový formulář budeme za Vaše děti vyplňovat na pobytu, testování musíte zajistit po příjezdu dětem sami.

Děkujeme Vám za Vaši přízeň a věříme, že se pobyt vydaří stejně, jako na předchozích turnusech.

S přáním hezkého dne a pevného zdraví,

 

Lenka Hajtmanová

jednatelka společnosti KOVOTOUR PLUS s.r.o./ Managing Director KOVOTOUR PLUS Ltd.

 

Stáhni ZDE 23.7. 2021 – Pokyny k odjezdu Mořská hvězda

  • KOVOTOUR PLUS s.r.o.
  • Kovotour Plus - Nejlepší cestovní kancelář